zaterdag, juli 20, 2024
HomeLifestyleVakantiesGroepsaccommodatie Drenthe is ook voor jouw groep!

Groepsaccommodatie Drenthe is ook voor jouw groep!

Drenthe is nu echt zo'n provincie die mensen die er niet wonen wel eens plachten te vergeten. Terwijl je in Drenthe heerlijk op vakantie kunt. Je kunt er wandelen en fietsen, zwemmen en vooral: genieten! Mensen kijken vaak niet verder dan de TT in Assen of de dierentuin in Emmen, maar er is echt veel meer te doen. Maak een wandeling langs verschillende hunebedden of bezoek voormalig kamp Westerbork. Je kunt een groepsaccommodatie Drenthe boeken en er met je hele familie op uit gaan. Ook is een groepsaccommodatie Drenthe uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeestje of een weekend weg met een groep collega's.

Een groepsaccommodatie Drenthe is er in veel verschillende maten

Wil je met een groep van 10 of juist met een groep van 50 een groepsaccommodatie Drenthe boeken? Het kan allemaal. In de ene groepsaccommodatie Drenthe heb je allemaal verschillende slaapkamers, in de andere juist slaapzalen. Het is maar net wat jij fijn vindt en waar je groep het best bij past. Het budget is daarbij, natuurlijk, ook van belang. En dat valt, zeker met een flinke groepsgrootte, flink mee! Ga je met een clubje vriendinnen of met het complete voetbalelftal? Het kan allemaal in Drenthe. Ook voor teambuilding zijn deze accommodaties zeer geschikt.

Wil je meer avontuur?

Dan hoort er een bootreisje bij. Je bent dan op zoek naar een groepsaccommodatie Ameland. Lekker met de boot over en genieten op een van de mooiste Waddeneilanden die Nederland te bieden heeft. De afvaart van de boot is in Holwerd. Je kunt, als je dat wilt, met de auto over, maar het is natuurlijk veel avontuurlijker om de auto op het vaste land achter te laten en met de fiets of zelfs lopend over te gaan. Je moet wel online je kaartjes kopen, maar als je niet met de auto gaat hoef je niet te reserveren. Ameland is de perfecte plek om eens heerlijk uit te waaien, de wind door je haren te voelen waaien.

Wat organiseer je tijdens een weekend met een grote groep?

Het is wel een beetje afhankelijk van de groep waarmee je dat weekend weg gaat, maar wat denk je van een spel dat lijkt op Expeditie Robinson? Of een spel dat meer richting "Wie is de Mol" gaat? Met een beetje voorbereiding maak je van dit soort spellen, of je ze nu op het Amelandse strand of op de Drentse heide speelt, een groot succes. En na afloop gaan jullie weer lekker terug naar de groepsaccommodatie voor nog meer plezier!

GERELATEERDE BLOGS

Populaire blogs