woensdag, december 6, 2023
HomeZakelijkZijn je kassen beschadigd? Laat ze zo snel mogelijk slopen!

Zijn je kassen beschadigd? Laat ze zo snel mogelijk slopen!

Tegenwoordig hebben we in Nederland steeds meer last van verschillende soorten stormen. Hierbij kan je denken aan enorme hagel, maar ook aan zeer stevige wervelwinden. Helaas brengen deze soorten stormen enorm veel schade met zich mee en dat zie je vaak terug bij bedrijven die bloemen en groenten kweken in kassen. Vaak zijn alle glazen gesneuveld en ook is de kans groot dat het frame van de kas zo beschadigt is dat het repareren van de kassen weinig nut heeft. De enige optie die je op dat moment hebt is het laten slopen van de kassen. In dit artikel vind je meer informatie over het laten slopen van kassen. 

 

Waarom de sloop uitbesteden?

Veel bedrijven vragen zich af waarom je het slopen van de kassen het beste uit kan besteden aan een bedrijf dat daar gespecialiseerd in is. Het antwoord is eigenlijk vrij simpel. Jij wilt je als kweker niet bezig houden met de sloop van een kans. Dit is namelijk niet het onderdeel waarin jij bent gespecialiseerd. Het is dan ook zo dat deze gespecialiseerde bedrijven in staat zijn om de gehele kas te slopen in een een stuk kortere tijd. Als je dit zelf zou doen dan ben je echt een stuk langer bezig. Daarnaast kan een gespecialiseerd bedrijf ook alle materialen afvoeren en laten recyclen. Wanneer je een kassensloop bedrijf inschakelt dan zul je een kaal grasveld terug krijgen!

 

Het vinden van een kassensloopbedrijf 

Als jouw kassen zijn beschadigd door een storm is het enorm belangrijk om zo snel mogelijk een kassensloopbedrijf in te schakelen. Je moet dan wel een kassensloop bedrijf zien te vinden, maar dat is gelukkig niet zo moeilijk. Het beste om te doen is aankloppen bij HT Greenhouses. Dit is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het slopen, bouwen en renoveren van kassen. Zij hebben het beste personeel in huis die ervoor zullen zorgen dat alles gebeurt met precisie. 

 

Wat kost het inschakelen van een kassensloopbedrijf?

Wanneer jij je kassen wilt laten slopen dan wil je natuurlijk ook weten wat dat ongeveer gaat kosten. Helaas is het ontzettend moeilijk om hier een prijs aan te koppelen, aangezien de prijs afhankelijk is van een aantal verschillende zaken. Een van de belangrijkste zaken is de grootte van de kas die gesloopt moet worden. Als je een prijsindicatie wilt hebben dan kan je daarvoor het beste contact opnemen met HT Greenhouses zelf. Dit kan je eenvoudig doen via hun eigen website!

GERELATEERDE BLOGS

Populaire blogs