zaterdag, juni 22, 2024
HomeFinancieelTips en tricks voor een hogere winst in crypto

Tips en tricks voor een hogere winst in crypto

Ben jij al een tijdje aan het beleggen in crypto maar lijkt het alsof iedereen om je heen meer winst maakt dan jij doet? Dan ligt het misschien aan jouw methode van beleggen! In dit artikel lees je alle beste tips waardoor jij ook als een pro leert investeren in de snelst stijgende munten. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Tips voor het kopen van crypto

Voordat je een crypto koopt is het belangrijk dat je eerst veel onderzoek doet naar de munt. Kijk naar de koers over de afgelopen jaren, lees het nieuws over de coin en de cryptomarkt over het algemeen en lees artikelen en blogs (zoals deze) voor tips. Als je dit hebt gedaan vraag je jezelf af: ‘Is de koers van de afgelopen 2 maanden stijgend geweest?’, ‘Is de munt alleen positief in het nieuws geweest?’ en ‘Zijn andere mensen op het internet ook positief over de coin?’. Is het antwoord op al deze vragen 'ja', dan kun je gerust inkopen. Veel mensen maken de fout om te denken dat het slimmer is om te beginnen met één enkele coin in hun portfolio. Maar, door direct meerdere coins in je wallet te hebben vergroot je wel de kans op winst. Niet alleen is de kans klein dat al je munten tegelijk crashen, het waardeverlies van één coin kan worden opgevangen door één (of meerdere) andere coins die winst maken! Munten die goed te combineren zijn voor beginners zijn bijvoorbeeld Litecoin en Polkadot. Vooral Dot kopen is op dit moment een goede manier om winst te maken!

Crypto verkopen: de beste tricks

Nu je weet hoe je winst moet maken is het tijd voor stap 2: de winst verzilveren. In andere woorden: je verkoopt de crypto! In het geval van winst wil je de munten verkopen in kleine pakketjes. Kies een vast tijdstip om een pakketje te verkopen en houdt dit aan. Zo zul je enkele pakketjes verkopen als de prijs wat hoger is en sommigen wanneer de prijs iets is gedaald. Gemiddeld kom je dan vaak uit op een prijs die hoger is dan die je had gekregen als je alles in één keer had verkocht. Verkopen als je verlies maakt is ook een belangrijke skill. Je wilt een coin in één keer verkopen als deze meer dan 1-2% van je totale inzet (over je hele portfolio dus) aan verlies heeft gemaakt. Is je totale inzet 1000 euro? Verkoop dan als de crypto 10 tot 20 euro is waarde is verlaagd. Met al deze tips wordt jij ook een pro in crypto!

GERELATEERDE BLOGS

Populaire blogs