Telefoonabonnementen vergelijken

0
433

Als je op zoek bent naar nieuwe telefoonabonnementen, is het handig om er een paar met elkaar te vergelijken. Op die manier kun je zien welke aanbieders er allemaal zijn en waar je de voordeligste telefoonabonnementen kunt aanschaffen. Er kan namelijk per aanbieder nog weleens een groot prijsverschil zijn voor hetzelfde soort abonnement. Allereerst bepaal je of je een Sim Only wil, of een telefoonabonnement met toestel. Beide opties hebben verschillende voordelen. Kies je voor een abonnement met toestel, dan krijg je deze er gelijk bijgeleverd. Dit is zeker interessant als je huidige telefoon kapot is. Daarbij betaal je de telefoon maandelijks af, dus je hoeft niet in één keer een groot bedrag neer te leggen. Bij een Sim Only abonnement hoef je juist geen toestel te betalen, dus je maandelijkse kosten zijn hoe dan ook lager. Daarbij kun je een Sim Only abonnement ook zo afsluiten dat je deze maandelijks kan opzeggen, wat voor veel flexibiliteit zorgt. Ga je voor een Sim Only abonnement? Bekijk dan eerst het goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon.

Goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon

Als je voor een Sim Only abonnement gaat, is het goed om te kijken welk abonnement het goedkoopste telefoon abonnement is zonder telefoon. Hieronder worden een aantal Sim Only abonnementen met elkaar vergeleken.

  • Simpel – 8 GB – onbeperkt bellen – 2 jaar contract – €10,- per maand
  • Lebara – 1 GB – 150 belminuten – 2 jaar contract – €3,- per maand
  • Youfone – 1 GB – 200 belminuten – 2 jaar contract – €6,50 per maand
  • Hollandsnieuwe – 1 GB – 1000 belminuten – 2 jaar contract – €7,50 per maand

Dit zijn slechts een aantal van de verschillende Sim Only abonnementen van dit moment. Je kunt zelf bekijken wat je belangrijk vindt bij de aanschaf van het goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon. Ben je veel aan het bellen? Dan is onbeperkt bellen een handige optie. Bekijk je veel filmpjes? Dan wil je zoveel mogelijk GB. In dat geval is het Sim Only abonnement van Simpel het voordeligst en het gunstigst voor jouw situatie. Wil je een nieuw abonnement aanschaffen?

Nieuw abonnement aanschaffen

Als je geïnteresseerd bent in het abonnement van Simpel bijvoorbeeld, dan is het mogelijk om dit abonnement aan te schaffen. Vaak heb je de mogelijkheid voor nummerbehoud, zodat je geen ander nummer krijgt. Simpel regelt vaak met je huidige provider dat alles wordt overgezet. Je krijgt dan een nieuwe simkaart opgestuurd die je op de dag van het overzetten in je telefoon moet doen. Welk abonnement ga jij aanschaffen nadat je telefoonabonnement hebt vergeleken?