woensdag, december 6, 2023
HomeAlgemeenVerpakkingen, wat is er mogelijk?

Verpakkingen, wat is er mogelijk?

Je kent het wel, je krijgt een cadeautje van een goede vriend of vriendin welke verpakt is in prachtig inpakpapier of een geschenkdoos. Nadat je het cadeautje uit de verpakking hebt gehaald bedank je natuurlijk iedereen voor hun aanwezigheid, gezelligheid en prachtige cadeaus. Nu wil je natuurlijk zelf een mooi cadeau terug schenken aan je beste vrienden of vriendinnen. Maar waar moet je nou zo'n kartonnen dozen kopen? Of hoe kan je nou een leuke extra spin geven aan het inpakken van je cadeautje, zodat een nieuwe wow factor ontstaat? In dit blog lees je alles over het inpakken van je cadeau, en hoe jij tot een nieuwe standaard kan zetten in jouw vriendengroep. 

1. oud en vertrouwt inpakpapier

Allereerst natuurlijk het oude maar vertrouwde inpakpapier. Iedereen kent het wel, sterker nog vaak staat het ergens in de winkel of het winkelcentrum. Met een beetje oefenen kan je al snel de smaak te pakken krijgen en je cadeau strak inpakken voor je vrienden of vriendinnen. Opleuken gaat gemakkelijk met een lintje die je erop kan plakken, of een leuke persoonlijke kaart. Hoewel niemand zal opkijken van een pakketje dat je op deze manier hebt ingepakt, het is wel een standaard optie. Zeg nou zelf, het is toch veel leuker om een pakketje nog leuker te geven?

2. Geschenkzakjes

Geschenkzakjes zijn een leuke andere optie om je cadeau leuk te verpakken. Ook laat het meestal zien dat je even meer aandacht hebt besteedt aan je cadeautje, vooral als je 'gewoon' geld geeft. Ook kan je geschenkzakjes in vele soorten en maten krijgen, en bovendien met vele opdrukken. Zo kan je een mooi geschenkzakje vinden voor je neefje van 7, maar ook voor je vriendin of vriend. 

3. Geschenkdozen

Heb je een groter cadeau die je wilt geven? Denk dan eens aan een geschenkdoos. Deze kan je al krijgen vanaf een kleiner formaat, tot grotere varianten van kraft karton. Daarnaast kan je deze geschenkdozen laten bedrukken met jouw favoriete opdruk. Zo kan je niet alleen een geschikt printje of afbeelding vinden voor je partner of vriend / vriendin, je kan hem ook nog eens helemaal personaliseren naar eigen wensen en behoeften. 

4. Verpakkingstips

Verder hebben we nog een aantal verpakkingstips. Zoals met zoveel dingen in het leven, less is more, dus je moet juist ervoor zorgen dat je verpakking een aantal leuke features heeft, en meer niet. Zo valt jouw verpakking meer op, i.p.v. dat je juist teveel aandacht trekt met teveel afleidingen. 

 

GERELATEERDE BLOGS

Populaire blogs